مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا درویش درباره گندوز واقعیت را نگفت
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید محمدعلی ایوبی

  • کد خبر: ۹۴۳۸۸
  • ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید محمدعلی ایوبی
ورزش تمرین تحمل‌هاست و در‌این‌بین یک کشتی‌گیر، ورزشکاری تنهاست که تحمل رنج و استرس نبرد را تنها بر دوش می‌کشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ورزش تمرین تحمل‌هاست و در‌این‌بین یک کشتی‌گیر، ورزشکاری تنهاست که تحمل رنج و استرس نبرد را تنها بر دوش می‌کشد. محمدعلی از علاقه‌مندان به ورزش به‌ویژه ورزش کشتی بود. او در این رشته ورزشی عشق و تلاش را تجربه می‌کرد و با آن به موفقیت می‌رسید. او در شهرستان کرج به روی تشک می‌رفت و عضو باشگاه ورزشی فخر ایران بود. از افتخاراتش می‌توان به قهرمانی وزن ۷۴‌کیلوگرم مسابقات انتخابی کارخانجات فخر ایران اشاره کرد. در سوم مرداد‌۱۳۲۳ در روستای زیدانلو متولد شد و هفت‌ساله بود که پدرش را از دست داد. یک سال بیشتر به مدرسه نرفت و همراه مادر به روستای گزکوه (زادگاه مادرش) رفت و همان‌جا به کارگری پرداخت.

۵ سال بعد به زیدانلو بازگشت و ۴ سال به‌صورت متفرقه درس خواند. خدمت سربازی‌اش که به پایان رسید، در سال ۱۳۴۸ به تهران رفت و در کارخانه پارچه‌بافی فخر ایران مشغول‌به‌کار شد و همراه کار هم مدرک ششم ابتدایی را گرفت و هم سرسختانه به ورزش کشتی می‌پرداخت. در دوران انقلاب با ملت غیور ایران همراه شد و به صف تظاهرکنندگان و نیرو‌های مسلحی پیوست که پادگان «حر» و «جی» را تصرف کردند. او در عملیات تصرف تپه معروف چغالوند مجروح شد.

به‌خاطر نیروی بدنی زیاد و ورزشکار‌بودن خیلی زود بهبود یافت و مجددا در تاریخ هفدهم اردیبهشت سال ۱۳۶۰، به جبهه رفت. محمدعلی مجددا در تاریخ بیست و‌یکم آذر همان سال به جنوب رفت و باز هم با جراحت بازگشت. محمد شانزدهم فروردین‌۱۳۶۱ در والفجر از ناحیه سر‌و‌گردن زخمی شد. او در ۶ بار حضور در جبهه، در ۴ عملیات تصرف تپه چغالوند، والفجر یک، خیبر و والفجر ۸ شرکت کرد و در عملیات والفجر‌۸ بعد از دفع پاتک سنگین دشمن بعثی در تاریخ سوم اسفند سال ۱۳۶۴ به شهادت رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->