بیانیه تند پرسپولیس علیه فدراسیون فوتبال حضور وزیر ورزش در گود کشتی با چوخه اسفراین غیبت ۷ استقلالی در جدال با تراکتور رتبه هجدهم ایران در رنکینگ فیفا کلید قهرمانی پرسپولیس در جیب استقلال تغییر در قانون کشتی فرنگی | اخطار کم کاری اول برنده را تعیین می‌کند کارزار عجیب برای کنارگذاشتن سیدحسین حسینی| اسامی شگفت‌آور! تقابل مهاجمان بی‌آزار استقلال با بیرانوند ادامه حواشی بی پایان لمان شکست اینترمیامی باحضور مسی همکاری بوتاس و کادیلاک خرید خارجی سپاهان، گران‌قیمت‌ترین بازیکن تاریخ لیگ برتر پدری: می‌خواهم باز هم رئال را شکست دهیم تاریخ و ساعت بازی تراکتور و استقلال | چشم امید پرسپولیس به استقلال چشمی رسماً بازی با تراکتور را از دست داد تایید خبر شهرآرا درباره پیشنهاد استقلال به کی‌روش از سوی عراقی‌ها ایوب و گندوز در لیست خروجی پرسپولیس احتمال حضور کادر پزشکی ترک در پرسپولیس گل‌محمدی به فکر جبران اشتباه بزرگ الونگ الونگ در گذشت + عکس
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید محمدعلی ایوبی

  • کد خبر: ۹۴۳۸۸
  • ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید محمدعلی ایوبی
ورزش تمرین تحمل‌هاست و در‌این‌بین یک کشتی‌گیر، ورزشکاری تنهاست که تحمل رنج و استرس نبرد را تنها بر دوش می‌کشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ورزش تمرین تحمل‌هاست و در‌این‌بین یک کشتی‌گیر، ورزشکاری تنهاست که تحمل رنج و استرس نبرد را تنها بر دوش می‌کشد. محمدعلی از علاقه‌مندان به ورزش به‌ویژه ورزش کشتی بود. او در این رشته ورزشی عشق و تلاش را تجربه می‌کرد و با آن به موفقیت می‌رسید. او در شهرستان کرج به روی تشک می‌رفت و عضو باشگاه ورزشی فخر ایران بود. از افتخاراتش می‌توان به قهرمانی وزن ۷۴‌کیلوگرم مسابقات انتخابی کارخانجات فخر ایران اشاره کرد. در سوم مرداد‌۱۳۲۳ در روستای زیدانلو متولد شد و هفت‌ساله بود که پدرش را از دست داد. یک سال بیشتر به مدرسه نرفت و همراه مادر به روستای گزکوه (زادگاه مادرش) رفت و همان‌جا به کارگری پرداخت.

۵ سال بعد به زیدانلو بازگشت و ۴ سال به‌صورت متفرقه درس خواند. خدمت سربازی‌اش که به پایان رسید، در سال ۱۳۴۸ به تهران رفت و در کارخانه پارچه‌بافی فخر ایران مشغول‌به‌کار شد و همراه کار هم مدرک ششم ابتدایی را گرفت و هم سرسختانه به ورزش کشتی می‌پرداخت. در دوران انقلاب با ملت غیور ایران همراه شد و به صف تظاهرکنندگان و نیرو‌های مسلحی پیوست که پادگان «حر» و «جی» را تصرف کردند. او در عملیات تصرف تپه معروف چغالوند مجروح شد.

به‌خاطر نیروی بدنی زیاد و ورزشکار‌بودن خیلی زود بهبود یافت و مجددا در تاریخ هفدهم اردیبهشت سال ۱۳۶۰، به جبهه رفت. محمدعلی مجددا در تاریخ بیست و‌یکم آذر همان سال به جنوب رفت و باز هم با جراحت بازگشت. محمد شانزدهم فروردین‌۱۳۶۱ در والفجر از ناحیه سر‌و‌گردن زخمی شد. او در ۶ بار حضور در جبهه، در ۴ عملیات تصرف تپه چغالوند، والفجر یک، خیبر و والفجر ۸ شرکت کرد و در عملیات والفجر‌۸ بعد از دفع پاتک سنگین دشمن بعثی در تاریخ سوم اسفند سال ۱۳۶۴ به شهادت رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->